logo
RNTV Live

Rundă de dezbateri cu operatorii de transport în comun/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Rundă de dezbateri cu operatorii de transport în comun

Reprezentanții Consiliului Județean Prahova au avut o ultimă rundă de dezbateri pe cu operatorii de transport în comun pe tema caietului de sarcini prin care se va atribui serviciul de transport intrajudețean. Potrivit vicepreședintelui Cristian Apostol, în urma discuțiilor, singurele modificări care vor fi făcute înainte de începerea licitației sunt legate de programul de transport. 

Rundă de dezbateri cu operatorii de transport în comun

Programul de transport intrajudețean a fost lansat spre consultare publică, astfel că reprezentanții Consiliului Județean Prahova și cei ai transportatorilor au avut o ultimă întâlnire în care au discutat pe tema criteriilor din caietul de sarcini.

Potrivit vicepreședintelui Cristian Apostol, în urma discuțiilor, singurele modificări care vor fi făcute înainte de începerea licitației sunt legate de programul de transport. 

De altfel, autorităţile prahovene își doresc modernizarea sistemului de transport.Astfel, condiția ca vehiculele folosite de operatori să nu fie mai vechi de nouă ani va rămâne în caietul de sarcini, iar firmele care vor veni cu microbuze sau autobuze noi vor primi puncte suplimentare, asigurându-şi şanse mai mari de a câştiga procedura de selecţie.

Contractele cu viitorii operatori se vor avea o durată 7 ani și se vor încheia pentru perioada 2023-2029 inclusiv.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor