logo
RNTV Live

Ruletă rusească pe şosele. Condusul maşinii sub influenţa drogurilor sau a alcoolului devine obişnuinţă

Ruletă rusească sursa foto Sursa Ta
Mihai Constantinescu

Drogaţi sau beţi la volan

Ruletă rusească pe şosele. Condusul maşinii sub influenţa drogurilor sau a alcoolului devine obişnuinţă.

Vreţi, nu vreţi atunci când vă urcaţi la volan “participaţi” automat şi la o altfel de ruletă rusească. Numărul şoferilor care se urcă la volan deşi au consumat droguri sau băuturi alcoolice creşte de le zi la alta. Altfel spus, este o chestiune de noroc să nu vă iasă în cale un astfel de om care să provoace o tragedie.

Recent,poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române  au descoperit 8  şoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale (cei depistați conducând cu peste 0.4 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat) sau aplicate sancțiuni contravenționale (cei depistați conducând cu o concentrație de alcool sub 0.4 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat).

Totodată, în 2 cazuri, șoferii au fost depistați sub influența substanțelor stupefiante, respectiv cannabis. Pe numele celor 2 persoane au fost întocmite dosare penale pentru conducere sub influența substanțelor stupefiante, anunţă Poliţia Română.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/liste-spitalul-orasenesc-sinaia/

Foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor