logo
RNTV Live

Prahovean, înțepat de o pisică de mare la Mamaia

plaja
rnews

La un pas de moarte

Un prahovean a fost înțepat de o pisică de mare în zona plajei “3 papuci” din Mamaia. Partea și mai tristă este că nicio Ambulanță nu a fost disponibilă în acel moment, salvarea venind de la un alt turist binevoitor care se afla în zonă în acel moment. Nici salvamarii nu au reușit să facă mare lucru pentru bărbatul care se zbătea între viață și moarte.

Soția a acestuia a postat zilele acestea pe facebook un mesaj prin care povestește despre necazul prin care a trecut, dar și despre incompetența autorităților.

Iată mesajul postat în integralitate

Caz revoltator la plaja din Mamaia, in regiunea plajei 3 papuci. In jurul orei 18.30, sotul meu a fost intepat de o pisica de mare. Am apelat la cei de la salvamar pt a ne ajuta, pt ca situatia lui era foarte grava. Acestia in loc sa sune la serviciul unic de urgenta, i-au spalat zona afectata cu apa oxigenata. Sotul meu facea spasme, iar salvamarii nu au vrut sa sune la salvare, spunand ca ei suna doar in momentul cand persoana moare pe plaja. Am sunat personal la serviciul unic de urgenta si mi s-a spus ca nu au ambulanta pentru a ne trimite, si, sa ne descurcam sa ajungem cum putem la spital.

Timpul trecea iar starea de sanatate se agrava din ce in ce mai mult. Nu pot sa descriu prin ce dureri cumplite a trecut. Cu ajutorul unui domn binevoitor am reusit sa ajungem la spitalul din Constanta. In ce tara traim oameni buni? Sa nu ai tu o ambulanta sa trimiti intr-o asemenea situatie de urgenta? E strigator de cer ce se intampla cu sistemul medical romanesc. Distribuiti aceasta postare, sa vada cat mai multi, poate ajunge si la politicienii nostri care ne conduc si la dna ministru a sanatatii. E socant ce se intampla cu sistemul medical din Romania. Nu s-a intamplat intr-un loc izolat, ci in Mamaia, oameni buni. Revoltator! Plecati acasa domnilor salvamari daca nu stiti sa acordati un prim ajutor unei persoane aflate intr-o stare de urgenta! Cum sa spui una ca asta, ca suni la ambulanta doar in momentul cand persoana e moarta pe plaja? Rusine sa va fie!”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor