“Romeo şi Julieta la Mizil” a ajuns la ediţia a XI-a. Vezi etapele celui mai mare Festival Internaţional de poezie şi epigrame, desfăşurat în Prahova

petrecere-ploiest-1-decembrie

Festivalul Internaţional „Romeo și Julieta la Mizil”, ediţia a XI-a

Festivalul Internaţional „Romeo și Julieta la Mizil” a ajuns la ediţia a XI-a. Organizatotii lui sunt Fundaţia Culturală „Romeo și Julieta la Mizil”, Liceul Teoretic „Grigore Tocilescu” Mizil, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Inspectoratul Judeţean Prahova. Înscrierile se fac până pe data de 10 decembrie 2017. La concurs pot participa românii din ţară şi din diaspora, debutanţi sau scriitori consacraţi. 

Festivalul „Romeo și Julieta la Mizil” cuprinde două secţiuni:  „Poezie” şi „Epigramă. Concurenţii pot participa la ambele secţiuni. Cu o condiţie însă. Poeziile şi epigramele înscrise în concurs nu trebuie să fi fost publicate sau postate până la anunţarea clasamentului.

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/micutii-din-valea-calugareasca-stiu-sa-se-distreze-ingrozitor-de-bine-au-participat-la-carnavalul-ingrozitor-galerie-foto/

Înscrierile se fac pe romeojulietalamizil.ro sau prin poştă, pe adresa: prof. Bădicioiu Laurenţiu, Liceul „Grigore Tocilescu”, nr.111-113, Mizil, Prahova, până pe 10 decembrie. Coordonatorii proiectului sunt profesorii Laurenţiu Bădicioiu şi Victor Minea.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa europa fm

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here