logo
RNTV Live

Micuţii din Valea Călugărească ştiu să se distreze ÎNGROZITOR de bine. Au participat la “CARNAVALUL INGROZITOR”/ Galerie foto

Valea Călugărească a avut cel mai frumos carnaval al toamnei
Mihai Constantinescu

Valea Călugărească a avut cel mai frumos carnaval al toamnei

Micuţii din Valea Călugărească ştiu să se distreze ÎNGROZITOR de bine. Au participat la “CARNAVALUL INGROZITOR”.

Copii din Valea Călugărescă şi-au pus imaginaţia la bătaie şi ajutaţi de dascălii lor au organizat cea mai frumoasă petrecere de Halloween pe care au numit-o “CARNAVALUL INGROZITOR”.

Distracţia a fost maximă! Toţi participanţii au venit costumaţi în diferite personaje de poveste şi au participat la parada costumelor. De la carnaval nu au lipsit, spre exemplu, vrăjitoarele, zânele, fantomele sau scheleţii “îngrozitor” de simpatici.

Micuţii au participat şi la diferite activităţi de lucru manual. Şi cum a fost vorba de o petrecere de Halloween, mai mulţi dovleci au fost sculptaţi de mâni dibace.

Organizatorii şi copii au spus la sfărşitul evenimentului că a fost cea mai frumoasă petrecere a toamnei, iar fotografiile confirmă acest lucru.

Sursă foto Facebook Dana Dorneanu

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor