logo
RNTV Live

România, într-o conufuzie a valorilor. Mesajul senatorului Iulian Dumitrescu

iulian dumitrescu societate prosepra
rnews

Senatorul prahovean Iulian Dumitrescu, a înceut o campanie de informare și de conștietizare a declinului economic și cultural în care se află România sub conducerea PSD. Ultimul dintre mesaje vizează modul în care valorile tării rămân neobservate,în timp ce NONVALORILE sunt promovate constant prin intermediul partidului.

Mesajul integral al senatorului PNL, Iulian Dumitrescu

Liberalii au promovat mereu acele valori și principii care au condus la modernizarea societății și a statului român.

PNL este astăzi asociat cu apărarea valorilor democratice, cu drepturile şi libertăţile individului, cu proprietatea privată şi garantarea ei, cu stimularea iniţiativei private, cu relaxarea fiscală.

În schimb, PSD este partidul derapajelor democratice, a încercărilor de acaparare a instituţiilor statului și resurselor publice pentru a le pune în slujba liderilor și a clientelei de partid.

Gândindu-mă la ultimele acțiuni ale PSD, mi-am adus aminte de cuvintele academicianului Solomon Marcus: „Trăim într-o societate de mare confuzie a valorilor, unde multă lume ajunge la succes fără valoare și multe valori nu ajung să aibă succes”.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor