logo
RNTV Live

România -Austria se joacă la Ploieşti. Măsuri riguroase

ilieoana
Mihai Constantinescu

România -Austria se joacă la Ploieşti! Reprezentanţii IJJ Prahova anunţă că, începând cu orele 21.45, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, sprijiniți de structurile de Poliție Națională, Poliție Locală și Gruparea Mobilă Ploiești, vor asigura măsuri de ordine publică în zona imediată și apropiată a Stadionului ,,Ilie Oană” din municipiul Ploiești, cu ocazia desfășurării meciului de fotbal dintre echipele reprezentative ale României și Austriei, contând pentru preliminariile Ligii Națiunilor.

Efectivele de jandarmi vor acționa pentru prevenirea producerii oricăror fapte antisociale în zona imediată și apropiată a stadionului. Partida este cotată cu grad mediu de risc și se va desfășura fără spectatori.

Circulația autovehiculelor va fi restricționată începând cu ora 17.00, pe străzile Alexandru Vlahuță și Stadionului.

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță în interiorul stadionului revine Federației Române de Fotbal care a încheiat un contract cu o firmă specializată de pază .

Foto de la antrenamentul de astăzi

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/credinciosii-au-venit-in-zi-de…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cel-mai-frumos-eveniment-al…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor