logo
RNTV Live

Gicu Grozav a semnat în Turcia

gicu grozav
Cristian Anghelescu

Gicu Grozav a semnat în Turcia

Fost component al SC FC Petrolul, ardeleanul Gicu Grozav a semnat în Turcia cu prim-divizionara Karabukspor.

Atacantul a semnat un contract pe trei sezoane cu clubul care a încheiat pe locul 11 ediția trecută a campionatului.

Grozav se departe astfel de clubul rus Ahmat Groznîi (fostul Terek), unde era legitimat din 2013. În a doua parte a sezonului 2014-2015 a fost împrumutat la Dinamo București.

Unde a mai evoluat Gicu Grozav

În afara Petrolului, vârful născut pe 29 septembrie 1990 a mai evoluat la Unirea Alba Iulia, Standard Liege (Belgia), Dinamo și Universitatea Cluj-Napoca. Un moment important al carierei sale este golul înscris pentru naționala României împotriva celei a Turciei. Atunci, în ziua în care Petrolul câștiga cu 2-0 amicalul cu Galatasaray prin dubla lui Younes Hamza, Gicu marca în poarta Turciei. Un gol cât o victorie pentru “tricolori” la Istanbul, în 12 octombrie 2012, joc din preliminariile Cupei Mondiale 2014.

Atacantul care a semnat cu Karabukspor are 3 goluri în 13 meciuri pentru selecționata României.

Grozav îl regăsește la echipa turcă pe fostul său coleg de la echipa din Groznîi, mijlocașul Gabriel Torje. Care, de puțină vreme, a fost împrumutat de clubul cecen la gruparea turcă.

La Karabukspor mai joacă românii Paul Papp, Valerică Găman, Iasmin Latovlevici și Cristian Tănase.

sursa: agerpres

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor