logo
RNTV Live

Români cu care ne mândrim! OLIMPICI DE TOP din Ploieşti

olimpici
Daniel

Români cu care ne mândrim!

Au descoperit calculatorul in urmă cu jumatate de deceniu si de atunci au transformat informatica intr-o pasiune fără de care nu îşi mai pot închipui viitorul. Muncesc constant pentru asta, vor să studieze la facultăţi din Europa şi într-o zi să lucreze în cadrul unor companii celebre din domniul IT.

Alexandra şi Ştefan sunt informaticienii de top ai Colegiului National Luca Caragiale, iar despre acest top vorbesc diplomele si medaliile pe care le aduc cu ei în urma fiecărui concurs la care participă.  Vorbesc cu modestie despre toate aceste rezultate şi se bucură atunci când primesc aprecierea celor din jur. Alexandra este medaliata cu argint la turneul international de informatica, a obtinut premiul 1 de 3 ori la olimpiada nationala de informatica si  medalie de aur la Balcaniada de informatica pentru juniori. Stefan are la randul sau o colectie întragă de medalii si diplome, însă nu doar diplomele îi fac fericiţi, ci întreaga experienţă trăită cu ocazia fiecărui concurs.

Si chiar dacă de cele mai multe ori sunt sunt nevoiţi sa plece la pe banii lor la olimpiade pentru ca Statul nu le deconteaza, cei doi se gândesc să se întoarcă în Romănia după terminarea studiilor.

Profesorii sunt încântaţi la rândul lor de performanţele celor doi elevi şi sunt mândri că de fiecare dată, aceştia reuşesc să atingă performanţe greu de atins.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor