logo
RNTV Live

Ricardo Grigore, prezentat oficial la Petrolul

MCZoPTYzNiZoYXNoPWY2MWQ2ZjZhYjI4MTFhNjYyMTZhZTg4ZTU1NmU0ZjYz.thumb
Ștefan Petre

Fundașul Ricardo Grigore (23 de ani) a semnat un contract cu Petrolul Ploiești, grupare ce ocupă locul 10 în Superliga României.

Înțelegerea dintre fostul dinamovist și echipa prahoveană a fost oficializată joi, 9 martie, contractul semnat fiind valabil doar până în vara anului 2023. Totuși, există posibilitatea de prelungire cu fostul jucător al celor de la FC Universitatea Craiova (echipă unde a evoluat în 10 partide de campionat și 3 meciuri de cupă).

Ricardo Grigore, fundaș central, are 100 de prezențe și 5 goluri marcate în Liga 1, notează DigiSport.

„Da, merg la Petrolul. Vreau să ajut echipa să își îndeplinească obiectivul. Este o echipă frumoasă, de tradiție, cu suporteri pasionali. Doamne ajută să fie bine!”, a spus Ricardo Grigore pentru Gazeta Sporturilor, înainte să parafeze înțelegerea.

Grigore a fost component al reprezentativei „U21”, cu care a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo (2021) și la turneul final al Campionatului European din 2019.

  • 250.000 de euro este cota de piață a lui Ricardo Grigore, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor