logo
RNTV Live

Petrolul transferă un fundaș cunoscut în România

© FOTO: Mircea Rosca / www.ActionFoto.ro
Ștefan Petre

Un nou transfer pentru Petrolul Ploiești: un fundaș fost la Dinamo și FC Universitatea Craiova a parafat contractul cu gruparea prahoveană, din postura de jucător liber.

Este vorba despre Ricardo Grigore (23 de ani), stoper care spunea pentru Fanatik, la sfârșitul lunii ianuarie: „Doresc să merg undeva unde să am meciuri în picioare, pentru că am și eu acum o vârstă. Sunt în discuții cu mai multe echipe. Mi-aș dori să merg în străinătate, dar iau în calcul și oferte din România”.

Aceeași publicație citează acum o declarație în exclusivitate a fotbalistului, oferită miercuri: „Am semnat cu Petrolul. Mâine voi fi prezentat oficial”.

Ricardo Grigore este cotat de Transfermarkt la 250.000 de euro și a evoluat în 12 meciuri oficiale pentru U Craiova 1948 în acest sezon, dar ultima apariție pe gazon a fost pe 18 decembrie, chiar în meciul contra Petrolului, încheiat 1-1.

Petrolul a căutat să aducă un nou fundaș central pentru că Marian Huja, om de bază în prima parte a sezonului, a suferit o gravă accidentare, ruptură a ligamentelor genunchiului, notează DigiSport.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor