logo
RNTV Live

Revoltător! O primărie din Prahova a împărțit copiilor biscuiți expirați

copii urlati
rnews

Mai mulţi părinţi au reclamat la Primăria din Urlaţi, judeţul Prahova, că în pachetele primite de copii, de 1 Iunie, din partea instituţiei, au fost şi biscuiţi care aveau termenul de valabilitate expirat de două săptămâni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Primarul din Urlaţi, Marian Machiţescu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că Primăria a oferit copiilor din localitate, de 1 iunie, pachete în care se aflau câte nouă produse. Părinţii au reclamat acolo au găsit biscuiţi care aveau termenul expirat de două săptămâni.

“Am primit peste 20 de sesizări că pachetele de biscuiţi au termenul expirat de două săptămâni. Au fost câte nouă produse oferite. Ele au fost luate cu bani din sponsorizări”, a declarat Machiţescu.

Pe pagina de facebook, primarul orașului MArian Machițescu, a revenit astăzi cu scuze pentru copiii care au primit biscuiți expirați:

Referitor la incidentul de pe data de 1 Iunie in care s-au constatat ca au fost un lot de biscuiți cu termenul de valabilitate expirat, îmi cer scuze personal. Voi lua legătura cu OPC-ul luni, ca cei care au furnizat produsele sa răspundă. Menționez ca sponsorii nu au nicio vina. Salariații primăriei au venit din timpul liber, pentru a pune produsele in pungi si nu au avut cum sa verifice fiecare produs in parte pentru ca au fost peste 8000 de buc. Va mulțumesc pentru sesizări si fiți siguri ca cei vinovați vor raspunde!

Continuarea aici:

http://www.mediafax.ro/social/produse-expirate-in-cadourile-oferite-copiilor-de-1-iunie-de-o-primarie-din-prahova-17239758

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor