VIDEO/ Tinerii din ALDE, pregătiți pentru europarlamentare

Tinerii din ALDE au participat weekendul acesta la Școala politică de iarnă de la Sinaia.

Chiar dacă vremea de afară este ideală pentru schi, aceștia nu au avut timp nicio clipă să admire peisajele. Timp de 4 zile s-au pregătit pentru cel mai important scrutin care se apropie…ALEGERILE EUROPARLAMENTARE.

Uniunea Europeană – O construcție liberală este tema pe care seniorii din ALDE le-au predat-o celor mai tineri din partid.

Nu e de mirare că au avut ce învăța. Unul dintre mentori a fost chiar liderul partidului, Călin Popescu Tăriceanu, care le-a vorbit celor prezenți  despre seriozitatea cu care trebuie tratată o funcție în Parlamentul European, dar și despre oportunitățile pe care le au în ceea ce privește viitorul acestei instituții.

Mai în glumă, mai în serios, liderul ALDE le-a transmis tinerilor că nu vor pleca din sală până nu au lecția învățată, mai ales că unul dintre obiective este obținierea a mandate în Parlamentul European.

Mai multe detalii, puteti afla luni, 18 februarie 2019, în jurnalul de la ora 18.00 pe Ploiești TV.

Galerie foto

 

sponsor

1 COMENTARIU

  1. Pentru mine orice sustinator al tilharilor din ,, coalitie ,, a devenit persona non grata . Indiferent de filiatie . Scursurile sociale , inconstientii si iresponsabilii trebuie izolati social . Aerul este singurul lucru la care au dreptul .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here