REVOLTĂTOR! Femeie însărcinată, trimisă la o altă sectie să voteze, pe motiv ca nu mai au hartie

sursa foto REALITATEA.NET

Rusinos!

Chiar daca în Prahova nu s-au inregistrat incidente majore in sectiile de vot, au existat si oameni platiti sa asiste la alegeri, dar fără sa aiba habar de ce sunt acolo.

După ce presedintele sectiei nr. 3 din Ploiesti i-a dat afara din sectia de vot pe jurnalistii Ploiesti Tv pe motiv ca nu au voie sa filmeze, chiar daca acestia aveau dreptul, iata ca un nou caz de incompetenta aparut la o alta secție din Ploiești.

O tanara insarcinata s-a grabit sa voteze in aceasta seara la sectia de votare din sediul DGASPC. Fiind dintr-o alta localitate, aceasta a solicitat sa voteze pe listele suplimentare. SURPIZA…la ora aceasta, a fost trimisa, insarcinata fiind, sa voteze la o alta sectie, pe motiv ca nu mai sunt locuri pe listele suplimentare.

 

sponsor

1 COMENTARIU

  1. Traim in tara in care pensionarii milogi voteaza impotriva interesului celor care le platesc pesniile .
    Daca pensionarii ar fi trait din sumele economisite din munca nu as fi fost revoltat . Dar atita timp cit eu platesc ( prin contributii obligatorii pe munca mea ) pensiile lor ii detest . Pe ei si pe cei care le maresc lor pensiile crescind povara fiscala pe umerii celor care trudesc . Vreau eliminarea obligativitatii sistemului public de pensii . Fiecare sa isi aibe grija de pensie in mod individual si liber . Sa isi stringa citi bani vrea pentru pensie si sa se retraga din activitatea profesionala cind vrea .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here