logo
RNTV Live

Andrei are nevoie de noi pentru a trăi

copil 111
Erika Stoica

Andrei are nevoie de noi pentru a trăi.

Andrei a fost diagnosticat cu o boală necruțátoare care amenință sá-i curme viață. Copilul suferă de o boală gravă și are sanse să traiască dacă primește tratament la o cinică din Italia.

Familia din Ploiești este greu încercată și speră că semenii le vor da speranță ca Andrei va trăi.


Este vorba despre nepotelul meu , ANDREI, un copilas bland , iubaret, jucaus – cel mai mic membru al familiei noastre . Totul a inceput cu o semipareza faciala pe partea stanga, au plecat la spitalul Grigore Alexandrescu, iar acolo in urma unui computer tomograf au descoperit o tumora foarte urat pozitionata si foarte mare de 81mm/ 74mm / 64 mm si un plaman nefunctional , plin cu lichid . Tumora momentan nu este operabila deoarece a acaparat vase de sange care duc catre zona gatului .In urma interventei de astazi au reusit sa extraga lichidul de la plaman . La aceasta interventie exista posibilitatea ca el sa nu se mai trezeasca insa este un luptator si s-a trezit !!

Incercam sa ne revenim putin si sa facem tot ce este de facut pentru ca Andrei sa fie bine. Parintii lui vor sa plece cu el in Italia la spitalul BAMBINO GESU, insa acest lucru necesita multe costuri.

Avem nevoie de ajutorul vostru : cu o rugaciune, o distribuire, cu o donatie ( mai jos am sa las conturile parintilor pentru cine vrea sa doneze ) :

POPESCU MARIAN – RO61OTPV430001435199RO01 – CONT IN LEI

REVOLUT : 0723161737 SAU RO32 BREL 0005 5175 9995 0100

POPESCU CRISTINA – RO16RNCB 0318077788560001 – CONT IN LEI” a scris pe Facebook bunica lui Andrei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor