logo
RNTV Live

Revin elevii în bănci? Cum vor fi susținute examenele

elevi masti
Mihai Constantinescu

Elevii nu revin în bănci!Școala online se menţine până în 8 februarie. Acest lucru se va întâmpla prin ordonanță, a anunțat recent ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Acesta a pregătit documentul pentru a se prezenta cu el în ședința de Guvern.

”Vom avea o ordonanță de urgență prin care putem să continuăm învățământul online. Așa cum am început semestrul întâi, cu siguranță îl vom termina, online. Speranța și dorința noastră este să organizăm semestrul doi într-o manieră clasică, dar el trebuie finalizat. Ca să poată să fie finalizate e nevoie de o schimbare la legea 55, care dădea dreptul ministrului Educației să decidă trecerea în online până la 31 decembrie 2020. Am fost pus în fața unei întrebări: Am refuzat acest lucru și am spus . Îl inițiem până în data de 8 februarie. Deci cu bună știință mi-am am redus dreptul de a decide peste data de 8 februarie învățământului online”, a spus Sorin Cîmpeanu, afirmând că prin acest fapt arată clar că își dorește deschiderea școlilor.

De menţionat este şi că examenele se vor da ca și până acum.

„Nu am anunțat până acum și avem deja mai puțin de 6 luni până la organizarea examenului de Evaluare Națională. Examenele naționale trebuie să se deruleze. S-au derulat și în 2020. Ne dorim să se deruleze în maniera pe care acum o cunosc elevii. Dacă vor fi necesare schimbări vă asigur că aceste schimbări vor fi făcute în interesul elevului”, a mai spus Cîmpeanu invitat într-o emisiune televizată.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-filmul-crimei-petrecute…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/podul-de-lemn-prabusit-intr-o…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor