logo
RNTV Live

Revelion cu focuri de artificii în centrul Ploieștiului

artificii
Dumitrescu Vlad

Focuri de artificii în noatea dintre ani, în centrul Ploieștiului. Anunțul a fost făcut luni de primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, care a ținut să precizeze că nu este exclus ca, în cazul în care legea privind restricțiile COVID va permite, municipalitatea să organizeze și un concert în aer liber.

Primarul Andrei Volosevici a anunțat luni că, în cazul în care municipiul Ploiești rămâne în scenariul verde, vor fi organizate focuri de artificii de Revelion.

 ”Îmi dorec foarte mult să rămânem în Zona Verde și sunt convins că vom rămâne. Încă nu am demarat procedura de achiziție pentru că încercăm să plătim focurile de artificii din sponsorizări, nu din bugetul local. Nu dorim să implicăm bugetul local într-o astfel de chestiune” a declarat primarul Ploieștiului legat de posibilitatea organizării unui spectacol de artificiii pe cer.

În ceea ce privește organizarea unui concert în noaptea trecerii dintre ani, Volosevici a precizat că așteaptă punctul de vedere al Direcției de Sănătate Publică Prahova pentru a lua o decizie.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor