logo
RNTV Live

Revedere emoționanta după 40 de ani/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Revedere emoționanta după 40 de ani

După 40 de ani, au luat din nou loc în bănci. Vorbim despre promoția 1982 a Universității Petrol Gaze din Ploiești. Revederea a fost una plină de bucurie, mai ales că mulți dintre foștii studenți au venit din toate colțurile lumii. Foștii studenți și-au întâlnit și câțiva dintre profesorii de atunci, ajunși acum la vârste venerabile.

Revedere emoționanta după 40 de ani

Entuziaști, veseli și emoționați. Așa au pătruns în aula Universității de Petol – Gaze din Ploiești, cei care au absolvit în urmă cu 40 de ani. Au depănat amintiri, s-au îmbrățișat și au retrăit o parte din emoțiile studenției.

Mulți dintre absolvenții promoției 1982 sunt străini. Organizatorilor le-a fost greu să-i adune din toată lumea, însă cei mai mulți au răspuns prezent invitației. Vorbim de specialiști în petrol ce acum conduc rafinării din lumea arabă sau mari companii petroliere de renume.  

La întâlnirea de după 40 de ani au ajuns și câțiva dintre foștii profesori, printre ei și decabul de atunci al universității.

La despărțire, foștii studenți și-au promis că nu vor rata revederea de 50 de ani.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor