logo
RNTV Live

Reunirea Petrolului, un show de mici dimensiuni…

main
Cristian Anghelescu

În această după-amiază, la arena “Ilie Oană” a avut loc reunirea lotului Petrolului, acțiunea fiind una departe de ceea ce unii se așteptau, adică un mic fiasco.

2Afirmația are un temei de vreme ce numai 200-300 de suporteri au ajuns la reîntâlnirea cu “lupii”. “Lupi” care, după câteva ture în zăpada de 20 de centimetri – logic, necurățată! – s-au îmbarcat în autobuz cu direcția „World Class”, sala de fitness din incinta AFI Palace, acolo continuând prima ședință de pregătire a noului an.

Cât au alergat, antrenorul Octavian Grigore a avut un scurt intermezzo cu mass-media, acesta declarând următoarele: “Sperăm, în continuare, să devenim ce ne-am propus, un club puternic, sănătos, susținut de suporteri! Atribuirea mărcii și a siglei sunt obictive esențiale pentru noi, doar ele atribuind legitimitate și având girul continuității. Vom accepta formula care să confere echipei un cadru de normalitate, o formulă în care Primăria, Consiliul Local, să aibe anumite certitudini iar noi, alături de ei, să fim într-o colaborare strânsă și decentă! Foarte important este că din punct de vedere financiar suntem ok, la acest moment! Referitor la programul imediat, ne vom pregăti, zilnic, pe terenuri din județ, cu iarbă sau sintetice, poate chiar și pe arena municipalității din Parcul Vest! Dacă nu vom fi ajutați să o deszăpezim, o să mergem noi să o facem. Da, noi și suporterii! Iar meciuri de pregătire… vor fi cele anunțate dar decalate cu o săptămână, partidele din Cupa României programate în ultima decadă a lunii februarie fiind motivul decalării cu câteva zile a partidelor cu caracter de verificare! Nu avem, deocamdată, resursele necesare efectuării unui cantonament dar facem eforturi în acest sens. Primul meci amical va fi la Berceni, cu echipa locală, Tineretul iar primul joc oficial, pe 25 sau 26 februarie atunci când Petrolul  va juca în deplasare, cu Rapid Mizil (locul 4 în Superliga B Prahova. Debutul în campionatul Ligii A Prahova este programat pe 4 martie” a spus Grigore.

1Iată lotul Petrolului prezent la întrunire:

Vladimir Butufei, Răzvan Catană, Daniel Chiriță, Ionuț Chiș, Ionuț Alexandru Crăciun, Ilie Dumitrescu, Dragoș Gheorghe, Michel Jipa, Ionuț Marinică, Tiberiu Nițescu, Alberto Olaru, Georgian Păun, Jean Prunescu, Claudiu Tudor, Alin Ursu, Adrian Vintilă, Daniel Panait.

George Ghiță, Nini Popescu (ambii de la Gloria Buzău), Alexandru Radu (revenit de la Luceafărul Oradea), Cătălin Nițache, Mihai Anton, Alexandru Oae, Narcis Țânțaru Dănuț Iancu (ex-Petrolistul Boldești).

Pe lângă cei cu nume, destui cunoscuți, i-am zărit și pe aspiranții la tricoul galben-albastru: Țicu, Anica, Vanghele, Negoiță, Popescu. Sita va cerne, desigur, iar Grigora îi va opri doar pe cei care se încadrează profilului de fotbalist care merită să evolueze în echipa fanion a urbei! Mihai Velisar și Ionuț Pârvu au absentat, ambii cu ușoare accidentări, iar la capitolul „plecări”, Petrolul s-a despărţit de Decebal Nae (CS Păuleşti), Sebastian Petre (CS Blejoi) dar şi tinerii Andrei Militaru şi Andrei Vlad.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor