logo
RNTV Live

Prahovean prins cand oferea spre vanzare materiale pirotehnice fără a fi autorizat. Avertismentul polițiștilor

articole pirotehnice sursă foto aradon.ro
Mihai Constantinescu

Prahovean prins cand oferea spre vanzare materiale pirotehnice fără a fi autorizat. Avertismentul polițiștilor

5 kilograme de articole pirotehnice confiscate de polițiștii prahoveni

Ieri, în jurul orei 11.00, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au depistat în flagrant pe raza comunei Gherghița în dreptul unui parc de joacă, un bărbat, în timp ce oferea spre vânzare articole pirotehnice de diferite tipuri și categorii, fără a fi autorizat în acest sens.

Astfel, asupra bărbatului de 49 de ani din comuna Gherghița, polițiștii au descoperit 241 de articole pirotehnice categoriile P1, F2, F3 și F4, în cantitate de aproximativ 15 kilograme.

Întreaga cantitate de bunuri a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

PROTEJAŢI-VĂ COPIII DE PETARDE ŞI ARTIFICII!

Poliţiştii avertizează: încercaţi să vă protejaţi copiii prin a nu mai cumpăra sau manevra petarde sau artificii care le pot pune viaţa în pericol, supravegheaţi-i şi explicaţi-le riscul la care se expun!

Multe dintre obiectele pirotehnice mici pot fi considerate foarte periculoase și vă pot răni sau chiar lăsa invalizi. Astfel de accidente au loc din păcate în fiecare an, în special sărbătorile de iarnă. Încercaţi să vă protejaţi copiii prin a nu mai cumpăra sau manevra petarde sau artificii care le pot pune viaţa în pericol.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor