Rețineri în urma unui scandal din Câmpina

politia-capitalei-politisti-masina-politie
Marin Ana

3 rețineri în urma unui scandal din Câmpina în care au fot implicați 7 bărbați cu vârste cuprinse între 17, respectiv 47 de ani. Scandalul a avut loc pe strada Teilor iar polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului. Din verificările efectuate a reieșit faptul că între cei 7 bărbați ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia 4 dintre aceștia ar fi fost agresați de ceilalți 3, fără a necesita transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Totodată, un tânăr în vârstă de 22 de ani ar fi distrus cu un obiect contondent și geamul portierei unui  autovehiculul.

În baza probatoriului administrat, față de 3 tineri cu vârstele de 21, 22, respectiv 25 de ani, domiciliați în municipiu a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:SCANDAL ÎNTRE 7 PERSOANE, PE O STRADĂ DIN CÂMPINA. AU FOST FĂCUTE 3 REŢINERI – NecenzuratPH

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor