logo
RNTV Live

Acţiunile de deszăpezire au continuat în Ploieşti

deszăpezire
Mihai Constantinescu

Acţiunile de deszăpezire au continuat în Ploieşti pe tot parcursul zilei de ieri. Astfel, s-a intervenit cu utilaje mecanizate pentru îndepărtarea zăpezii pe arterele principale de circulație și pe străzile adiacente acestora, prioritate în aceste acțiuni având traseele mijloacelor de transport în comun și căile de acces spre spitale sau piețe.

Totodată, s-a împrăștiat material antiderapant pe partea carosabilă a străzilor, asigurându-se condiții de siguranță autovehiculelor aflate în trafic.

De asemenea, a fost curățate manual și trotuarele, permițând  accesul pietonilor spre obiectivele și instituțiile de interes local situate în Centrul Civic.

Au fost efectuate activități de îndepărtare a zăpezii depuse pe arbuștii și gardurile vii din parcurile și grădinile publice ale municipiului, pentru protejarea acestora de îngheț.

Fluidizarea circulației rutiere, în condițiile meteorologice actuale, rămâne în atenția noastră, respectiv a Comandamentului local pentru deszăpezire, activitatea operatorului de salubritate fiind atent monitorizată, în teren, de către reprezentanții Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești.

În această noapte se va avea în vedere menținerea drumurilor în stare bună. Se va împrăștia și material antiderapant, pentru a nu se permite formarea unui strat de gheață pe partea carosabilă a străzilor.

Adresez din nou rugămintea către cetățeni, dar și către agenții economici care își desfășoară activitatea în Ploiești, să curețe, în timp util, zăpada sau gheața din fața propriilor proprietăți, pentru menținerea unei bune circulații la nivelul străzilor și aleilor din interiorul cartierelor.

Totodată, persoanele care întâmpină probleme deosebite în circulație, în această perioadă, pot semnala aspectele respective direct la Dispeceratul permanent al municipalității, telefon 0244984.

 Activitățile de deszăpezire în municipiul Ploiești vor continua atâta timp cât situația meteorologică o va impune, conform planului local de acțiune stabilit cu toți factorii implicați” a precizat primarul Andrei Volosevici.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor