logo
RNTV Live

Reţea periculoasă de proxeneţi, destructurată. Clienţii incomozi, bătuţi crunt

proxenetism sursa foto Avantul Liber
Mihai Constantinescu

Reţea periculoasă de proxeneţi, destructurată. Clienţii incomozi, bătuţi crunt. Oamenii legii din Prahova cu sprijinul celor din Galaţi au efectuat 6 percheziţii, în municipiile Ploiești și Galaţi, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de proxenetism, în formă continuată și vătămare corporală. 3 mandate de aducere au fost puse în executare.

Reţea periculoasă de proxeneţi, violentă cu clienţii

Ancheta a scos la lumină faptul că, în perioada septembrie 2021-ianuarie 2022, trei bărbați ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către mai multe femei, activități în urma cărora ar fi obținut diverse sume de bani.

De asemenea, la data de 25 septembrie 2021, în urma unor neînțelegeri financiare între una dintre femei și un client, aceasta l-ar fi chemat pe unul dintre bărbați, pentru a-i lua apărarea.

În urma conflictului, bărbatul de 28 de ani a început să îl agreseze pe client. I-a provocat leziuni traumatice ce i-au pus în pericol viața.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă folosite în activitatea infracțională.

În baza probatoriului administrat, față de cei trei bărbați, cu vârstele de 25, 27 și respectiv 28 de ani, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 6 ianuarie, să fie prezentați unității de parchet, cu propunere de luare a unor alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Prahova, în vederea documentarii întregii activități infracționale și completării materialului probator.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/autoturism-cu-numere-false-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor