logo
RNTV Live

Rețea de traficanți de droguri destructurată de polițiștii ploieșteni

Mihai Constantinescu

Rețea de traficanți de droguri destructurată de polițiștii ploieșteni. Patru indivizi au fost arestați iar alti 22 sunt cercetați pentru că au distribuit metamfetamină în Prahova, Constanța și București.

Rețea de traficanți de droguri destructurată de polițiștii ploieșteni

Începând cu luna martie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, au documentat activitatea unei grupări infracționale specializate în traficul de droguri de risc şi mare risc, care acționa în municipiul București și în județele Constanța și Prahova. Un bărbat a fost prins în flagrant pe când vindea stupefiante, în județul Constanța, după ce, în prealabil, acesta se aprovizionase cu o cantitate de metamfetamină. Polițiștii au efectuat 6 percheziții domiciliare, în municipiul București și județul Constanța, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc. 26 de persoane au fost conduse la sediul unității, în vederea audierii.

Procurorii instrumentează acest caz și verifică și alte piste. Nu este exclus ca rețeaua să fi avut conexiuni și în alte județe. Cei arestați riscă pedeapsa cu închisoarea.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor