logo
RNTV Live

Restricţii de trafic pentru desfăşurarea competiției sportive Road Grand Tour The Wall Pucioasa 2021

Circulaţie restricţionată pentru desfăşurare de evenimente culturale
Mihai Constantinescu

Restricţii de trafic pentru desfăşurarea competiției sportive Road Grand Tour The Wall Pucioasa 2021

La data de 19 septembrie a.c., în intervalul orar 10.00-16.00, pe raza județelor Prahova și Dâmbovița se va desfășura competiția sportivă Road Grand Tour The Wall Pucioasa 2021, această competiție desfășurându-se pe următorul traseu:

Plecarea se va face din Dâmbovița( ora 11.00): Pucioasa- Miculești-Vârfuri-Valea Lungă Cricov-Sultanu-Plaiu-Provița de Sus-Ocina de Jos-Adunați-Costișata-Bezdead-Miculești-Pucioasa. (ora 15.00 estimarea sosirii ultimului concurent).

Atât pentru prevenirea evenimentelor rutiere cât și pentru buna desfășurare a evenimentului, traseul va fi monitorizat de către polițiștii Biroului Rutier Câmpina și vor fi asigurate măsuri de restricție a traficului rutier cu ocazia deplasării sportivilor.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/primarul-andrei-volosevici-am-reusit-sa-obtinem-finantarea-necesara-pentru-echipamentele-de-specialitate-necesare-pentru-dotarea-laboratorului-de-radioterapie/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor