logo
RNTV Live

Restricţii de circulaţie pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, până la sfârşitul lunii. Alte patru dumuri cu circulaţie restricţionată

a3
Mihai Constantinescu

Restricţii rutiere

Restricţii de circulaţie pe  Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, până la sfârşitul lunii august.

Până lasfârşitul lunii în curs pe pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti nu se va mai putea circula ca în mod obişnuit. Circulaţia rutieră este restricţionată între kilometrii 14 (centura Bucureşti) şi 26 (Moara Vlăsiei).

Pe parcursul lunii august se desfăşoară lucrări de reparaţii la carosabil. Din acest motiv,  circulaţia va fi restricţionată alternativ pe câte o bandă a fiecărui sens.

Alte patru dumuri cu circulaţie restricţionată

Nu este singura zonă unde circulaţia este restricţionată. Există patru dumuri naţioanle închise  din cauza aluviunilor. Este vorba mai exact despre: DN 73D, între localităţile Boteni şi Suslăneşti, din judeţul Argeş, DN 11B, în zona localităţii Cătruşa, în judeţul Covasna, DN 2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de peste râul Suceava, în judeţul Suceava şi DN 2L, în localitatea Soveja, în judeţul Vrancea.

 Pe alte două drumuri naţionale – DN 12B, în zona localităţii Slănic-Moldova, în judeţul Bacău şi DN 15B, în localităţile Petru Vodă şi Stânca, în judeţul Neamţ – circulaţia rutieră este îngreunată, iar pe DN 17A, în localitatea Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava, pe podul de peste râul Moldoviţa, sunt instituite restricţii de viteză (30 km/h) şi de tonaj (maxim 7,5 tone), circulaţia desfăşurându-se pe un fir, alternativ.
sursa News.ro
Foto cu carater ilustrativ
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor