logo
RNTV Live

Hoţi de meserie, prinşi de poliţiştii prahoveni

furturi multiple
Mihai Constantinescu

Hoţi de meserie, prinşi de poliţiştii prahoveni. Soarta acestor hoţi de meseria a luat o întorsătură neaşteptată pentru ei după ultima spargere data. Se întâmpla la data de 19 august, când au încercat să fure caseta cu valori a unei societăţi din Băicoi. Cei 3 670 de lei din interior nu au pututu să-i sustrag, dar au cauzat un prejudiciu mai mare prin forţarea uşilor de acces.

Pe fir au intrat din acel moment oamenii legii care au reuşit identificarea lor. Este vorba despre doi bărbați cu vârstele de 30 și 31 de ani din municipiul Ploiești, respectiv din orașul Boldești Scăieni. Aceştia au fost reținuți pentru 24 de ore și ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile.

Arestați pentru încă 30 de zile, pentru fapte de furt calificat

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Combatare a Furturilor din Locuințe au propus Judecătorului de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Ploiești, prelungirea arestului preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile, a doi bărbați cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la furt calificat și furt calificat.

Palmares bogat

În urma informațiilor obținute de către polițiștii de investigații criminale, a investigațiilor și cercetărilor efectuate în cauză, precum și în urma mai multor percheziții domiciliare s-a probat faptul că, cei doi ar mai fi comis alte 5 infracțiuni, pe raza municipiului Ploiești, a orașului Boldești Scăieni și a comunelor Lipănești, Bălțești, Brazi.

Prejudiciul cauzat în cadrul acestui dosar penal, fiind de aproximativ 40.000 de lei.

La acest moment, polițiștii Biroului de Combatere a Furturilor din Locuință din cadrul Poliției Municipiului Ploiești continuă probarea întregii activități infracționale a celor două persoane, aflate sub arest preventiv.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/santierele-la-control/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/noul-spital-din-sinaia/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/imagini-dezgistatoare-guiunoaie…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor