Au dat mită pentru a nu sta la coada de la Serviciul de Înmatriculări Auto Prahova, iar acum trebuie să dea explicaţii. Sute de persoane sunt audiate în dosarul de mită

Au dat mită pentru a nu sta la coada de la Serviciul de Înmatriculări Auto Prahova, iar acum trebuie să dea explicaţii. Sute de persoane sunt audiate în dosarul de mită

Audieri pe bandă rulantă

Nu este o noutate că prahovenii au avut câteva luni de foc în 2017. Au stat nopţi întregi la cozi la Serviciul de înmatriculări Prahova. Unii nu au suportat ideea aşa că au preferat să ofere mită pentru a nu aștepta la cozile formate în fața ghișeelor. Adică peste 200 de persoane. Acum toate aceste persoane sunt audiate în dosarul de mită de la Serviciul de Înmatriculări.

Principalul suspect în acest caz este chiar un angajat al serviciului-Mihai Brănescu. Acesta primea mită pentru a scăpa oamenii de calvar. Nu a făcut mult asta pentru că a fost prins.

În luna martie a acestui an, angajatul a fost prins chiar când primea mită. Acesta colabora cu reprezentanţii unui birou de acte din imediata vecinătate a instituţiei. Concret, persoanele care voiau să scape de statul la coada, dădeau dosarele societăţii comerciale al cărui sediu a fost şi el percheziţionat, împreună cu banii, care ajungeau ulterior la cel prins ân fapt.

Sumele primite nu erau foarte mari, însă angajatul serviciului înmatriculări ajungea să strângă şi 1000 lei, pe zi.

Vezio aici IMAGINI DE LA FLAGRANT

La ora actuală dosarul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, care audiază persoanele bănuite că au dat mită.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa ziarulincomod.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here