logo
RNTV Live

Închisoare cu executare pentru cei doi poliţişti şpăgari

mita politie
rnews

Închisoare cu executare pentru cei doi poliţişti din Prahova, acuzaţi că luau mită de la conducătorii auto, pentru a-i scăpa pe aceştia din urmă de anumite abateri în trafic.Sentinţa în cazul celor doi a fost dată de Curtea de Apel Ploieşti şi este una definitivă.

Mai exact, Vasile Vişan, poliţist în cadrul IPJ Prahova, la postul din Buşteni, a primit 4 ani, două luni şi 20 de zile cu executare, iar Ion Vişan, poliţist tot la Poliţia din Buşteni a primit o condamnare de 3 ani, două luni şi 20 de zile de închisoare pentru luare de mită li fals intelectual.

Cei doi foşti oameni ai legii au fost trimişi în judecată de către procurorii de pe lângă Tribunalul Prahova. În primăvara lui 2016 au fost aduşi la audieri  nu mai puţin de 10 poliţişti, acuzaţi că luau mită de la şoferi pentru a trece cu vederea anumite abateri  de la regulile de circulaţie. Au fost întocmite atunci dosare penale, printre acuzaţi numărându-se şi cei doi poliţişti condamnaţi la închisoare cu executare.

MIta pe care o primeau aceştia era cuprinsă între 150 şi 300 de lei.

foto ilustrativa

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor