logo
RNTV Live

Reprezentanții DEER explică de ce oamenii din Țanțăreni au rămas fără electricitate cateva ore. DREPT LA REPLICA

Vântul şi ninsoril pun stăpânire pe Prahova / sursă foto jurnalul.ro
Mihai Constantinescu

Reprezentanții DEER explică de ce oamenii din Țanțăreni au rămas fără electricitate cateva ore. DREPT LA REPLICA

Referitor la articolul cu titlul: Locuitorii din Țânțăreni sunt revoltați: Electrica ne-a lăsat fără curent de peste 5 ore!”, publicat în data de 15 august 2022,  vă adresăm solicitarea de acordare către Distribuție Energie Electrică Romania (DEER) a posibilității  de transmitere a unui punct de vedere  menit sa clarifice  anumite  informații cuprinse în acest material.

Ca urmare a publicării informațiilor inexacte,  pentru acuratețea datelor, vă solicităm  operarea rectificărilor de rigoare, menite să aducă clarificările necesare, astfel încât imaginea DEER să nu fie prejudiciată în niciun fel.

Vă aducem la cunoștință faptul că în data de 15.08.2022 s-a produs o avarie cauzată de ruperea unui conductor la un stâlp situat pe linia de 20 kV Vega, urmare a condițiilor meteo extreme – descărcări electrice și intensificări ale vântului, linie care alimentează și consumatorii din localitatea Tânțăreni. Pentru remedierea avariei a fost necesar ca linia de 20 kV Vega să fie retrasă din exploatare.

Avaria a fost înregistrată la ora 08:16, iar la ora 12:17, în urma executării manevrelor de localizare a defectului, echipele operative ale Sucursalei Ploiești au realimentat integral utilizatorii din zona afectată.

Facem precizarea că durata de realimentare se încadrează în prevederile Standardului de performanță pentru serviciul de distribuție a energiei electrice, aprobat prin Ordinul ANRE nr.46/15.06.2021.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și îi asigurăm pe toți utilizatorii rețelei de distribuție că echipele DEER – Sucursala Galați depun de fiecare dată toate eforturile pentru remedierea avariilor în cel mai scurt timp posibil.

În continuare, ne manifestăm disponibilitatea pentru clarificarea prealabilă a oricăror informaţii pe care doriți să le faceți publice referitoare la activitatea companiei.

În spiritul transparenței de care a dat dovadă în relația cu reprezentanții mass-media, Distribuție Energie Electrică Romania, parte a grupului Electrica, a răspuns cu promptitudine tuturor solicitărilor de informații, furnizând nu doar răspunsuri clare şi punctuale, ci transmițând permanent și proactiv informații pe orice teme care privesc compania.

De asemenea, vă reamintim că Societatea Energetică Electrica SA este o companie listată la bursele de la Londra și București, iar orice informație eronată diseminată în spațiul public poate avea un impact financiar negativ asupra companiei.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor