logo
RNTV Live

Reluarea furnizării apei calde în Ploiești rămâne la mâna societății Termoficare Prahova/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Reluarea furnizării apei calde în Ploiești rămâne la mâna societății Termoficare Prahova.

Furnizarea apei calde în Ploiești ar putea fi reluată în curand. Cel puțin așa susține vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol, cel care precizează că executivul județean a înmânat documentația cu privire la procedurile de pornire ale TAG-ului, cel care poate asigura furnizarea apei calde. Acum nu rămâne decât ca Termoficare Prahova să-l pună în funcțiune.

Potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol,  executivul județean a intrat în posesia documentației tehnice cu privire la procedurile de pornire ale TAG-ului, cel care poate asigura cel puțin  furnizarea apei calde.

Totuși, există și vești rele. Potrivit reprezentantului executivului județean, reluarea furnizării apei calde în Ploiești rămâne la mâna societății Termoficare Prahova, cea care decide dacă pune în funcțiune sau nu TAG-ul.

De precizat faptul că judecătorii Tribunalului Prahova au respins cererea de ordonanță prezidențială depusă ADI Termo Prahova, astfel că  operatorul de termoficare nu este obligat să reia furnizarea apei calde în Ploiești. Reamintim că decizia nu este definitivă.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor