logo
RNTV Live

VIDEO/ Un prahovean a vrut să cumpere un telefon mobil şi s-a ales cu un pietroi de toată frumuseţea

pietroi
Mihai Constantinescu

VIDEO/ Un prahovean a vrut să cumpere un telefon mobil şi s-a ales cu un pietroi de toată frumuseţea

Mare atenţie la cumpărăturile pe care le faceţi de pe site-urile de vânzări- cumpărări. Puteţi pica în capcana escrocilor!

Un bărbat din Mizil a fost păcălit de cineva care a dorit să facă bani din…”piatră seacă”.

Prahoveanul a cumpărat de pe un site de acest gen un telefon mobil şi a primit, de fapt,  o piatră în coletul pentru care a plătit o sumă frumuşică.

Mizileanul păcălit nu s-a lăsat bătut şi a pregătit o răzbunare cruntă pentru escroc. A făcut publică toată întâmplarea pe o reţea de socializare:

“Să-l facem ,,cunoscut ”pe acest ESCROC!!! Pe numele de MARIN NICOLAE . Dă ţepe pe Olx. Atenție ,este pe bune ! DISTRIBUIţI Să SCăPăM DE ACESTE ESCROCHERII!!

Cei care fac cumpărături de pe astfel de site-uri le este recomandat să folosească serviciul de „Deschiderea coletului la livrare”. Nu se vor mai confrunta cu astfel de probleme.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/exclusiv-surse-cat-de-competenta-este-politia-locala-ploiesti-spargere-data-sub-nasul-lor/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor