logo
RNTV Live

Reluarea furnizării apei calde în Ploiești, la mâna operatorului

cet_brazi
Dumitrescu Vlad

Furnizarea apei calde ar putea fi reluată în maximum două zile. Potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol, executivul județean a intrat în posesia documentației tehnice cu privire la procedurile de pornire ale TAG-ului, cel care poate asigura cel puțin furnizarea apei calde.


”Echipamentul TAG nu avea proceduri de pornire, s-a discutat cu operatorul, iar acesta a spus că fără aceste documente nu-l va porni. Având în vedere acest aspect, s-a luat legătura cu furnizorul de echipament și am intrat în posesia documentelor respective, pe care le-am tradus. Acum vom preda documentația actualului operator, tocmai pentru pornirea TAG-ului, care ar trebui să asigure furnizarea apei calde pentru următoarele două-trei săptămâni”, a susținut Cristian Apostol, vicepreședintele CJ Prahova.


Totuși, există și vești rele. Potrivit reprezentantului executivului județean, reluarea furnizării apei calde în Ploiești rămâne la mâna societății Termoficare Prahova, cea care decide dacă pune în funcțiune sau nu TAG-ul.

”Rămâne să vedem dacă actualul operator va pune în practică și va începe să livreze apă caldă ploieștenilor”, a mai susținut Apostol.

De precizat faptul că judecătorii Tribunalului Prahova au respins cererea de ordonanță prezidențială depusă ADI Termo Prahova, astfel că operatorul de termoficare nu este obligat să reia furnizarea apei calde în Ploiești. Reamintim că decizia nu este definitivă.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor