logo
RNTV Live

Ploieşti:Turistă din America venită să petreacă Halloween-ul în România, a trăit pe bune un coşmar într-un mall ploieştean

turistă sursă observator.tv
Mihai Constantinescu

Un altfel de Halloween cu sperieturi în toaleta unui mall

Ploieşti:Turistă din America venită să petreacă Halloween-ul în România, a trăit pe bune un coşmar într-un mall ploieştean.

Cine ar fi crezut că te poţi speria de moarte într-o toaletă? În nici un caz Phyllis Beyer, o turistă din Statele Unite ale Americii care a poposit pe meleagurile româneşti în căutarea contelui Dracula.

În drum spre castel, grupul de turişti din care făcea parte şi Bezer a oprit la un mall din Ploieşti. Din nefericire aceasta Femeia a rămas blocată mai mult de o oră în toaletă. A fost nevoită să ceară ajutorul membrilor grupului cu care venise, notează ph-online.ro.

„Atunci când am vrut să plec, uşa era închisă. Nu se deschidea. Aşa că am rotit, am învârtit, am rotit, am învârtit’, a spus Phyllis Beyer.

„Au mai venit câţiva oameni, au plecat, a mai venit un tehnician, nu avea scule şi se uita la uşă’, a completat ghidul Raluca Mureșan.Mai bine de 30 de minute, paznicii centrului comercial s-au învârtit prin faţa uşii. Șoferul care îi transporta pe turişti a rezolvat situaţia delicată româneşte. Bărbatul a scos uşa din balamale.

După incident, cei 50 de turişti americani, sosiţi în România cu un vas de croaziera, şi-au continuat călătoria spre Transilvania.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-avem-dovada-cum-te-parlesc-legal-cei-de-la-sgu/?fbclid=IwAR3aJJNUKM1tgscmq5yXjoPfjXXO7xYanKwgV9yTUGCvGzhkHACgOVjP0OE

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor