logo
RNTV Live

Reguli stricte impuse celor care deschid terase în Ploieşti

Reguli.Terasele se închid înainte de miezul nopţii/sursa foto Localul Meu
Mihai Constantinescu

Terasele se închid înainte de miezul nopţii

Reguli stricte celor care deschid terase în Ploieşti. Aceasta este decizia consilierilor locali care s-au întâlnit în cadrul unei sedinţe ordinare de CL, unde au avut de decis, printre altele, şi regulile de funcţionare a teraselor pe timpul verii.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/scade-pretul-la-gunoi-taxa-de-mediu-amanata-pana-2019/

După ce la sfârşitul lunii trecute a ieşit un scadal monstru pe marginea acestui subiect,  liberalii criticând aspru mai multe amendamente, printre care și acela ca durata procedurii de funcționare a teraselor să fie de maximum trei ani, astăzi spiritele au fost ceva mai relaxate. Proiectul a fost votat.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/municipalitatea-ploiesteana-cumpara-autobuze-noi/

În cadrul şedinţei s-a decis că terasele pot funcţiona zilnic, până la ora 23.00. Mai este şi o altă regulă strictă pe care proprietarii trebuie să o aibă în vedere. Terasele şi barurile nu trebuie să îngrădească circulaţia pietonilor. Aşa că propretarii trebuie să aibă în vedere ca acestea să fie amplasate în aşa fel încât să lase liber 1 metru de trotuar.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor