logo
RNTV Live

Record la vaccinare în Ploieşti/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Record la vaccinare în Ploieşti

A scăzut rata de infectare sub 10 la mia de locuitori la Ploieşti. În paralel, autorităţile locale vin cu cifre îmbucurătoare din centrele de vaccinare. Zilnic, în cele două locaţii funcţionale, se vaccinează aproape 2000 de persoane. Ploieştenii conştiincioşi care vin să îşi administreze şi doza Buster sunt de părere ca imunizarea este singura şansa de a ţine în frau pandemia de Covid-19.   

Potrivit datelor raportate de către Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova incidenţa la Ploieşti este de 9.62 la mia de locuitori. O scădere considerabilă, faţă de perioada în care valorile erau îngrijorator de mari. În acelaşi timp statisticile din centrele de vaccinare din municipiu sunt favorabile acestei perioade.

Şi la centrul de vaccinare din cadrul unui complex medical cunoscut din oraş se vaccinează zilnic peste 500 de persoane. Aici prahovenii se pot imuniza cu vaccinul Jhonson&Jhonson, în timp ce la centrul din cadrul sălii de Sport a Colegiului Al. I Cuza se administrează doar doze Pfizer.

Persoanele care calcă pragul centrelor de vaccinare sunt de părere ca tot mai mulţi oameni vor trebui să se imunizeze, pentru a preîntâmpina o forma gravă a bolii, in cazul infectării cu Sars Cov2.

Reprezentanţii centrelor de vaccinare se aşteaptă ca începând cu zilele următoare numărul celor care vor să se imunizeze să se dubleze.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/perchezitii-in-valea-doftanei/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/serviciul-de-ambulanta-judetean-prahova-face-angajari/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor