logo
RNTV Live

Reciclează povești și primești până la 50% reducere pentru noi aventuri

Recicleaza o poveste
rnews

 

Reciclează povești și primești până la 50% reducere pentru noi aventuri

  • Redescoperim împreună bucuria cititului

 

Cititul te poartă în lumi fascinante și îți deschide imaginația în moduri nebănuite. Dar, la fel ca în viața reală, cărțile îmbătrânesc. Astfel că, până 12 ianuarie, Ploiești Shopping City te invită să participi la campania Reciclează o poveste.

În cadrul campaniei, toți vizitatorii centrului comercial care aduc cărți vechi sau deteriorate primesc, pe loc, vouchere de 30% și 50% reducere pentru achiziția de noi volume din cadrul Carrefour Ploiești Shopping City. Pentru fiecare volum predat la Info Point, participanții primesc câte un voucher de reducere, însă nu mai mult de 3 în fiecare zi. Reducerile pot fi folosite simultan, fiecare pentru categoria de carte selectată, dar nu pot fi cumulate. Toate cărțile vechi predate în centrul comercial vor fi reciclate.

<Reciclează o poveste> este un proiect marca Ploiești Shopping City și se află, deja, la a patra ediție. Obiectivele sale sunt crearea a doua atitudini importante în viața cotidiană: reciclarea și cititul. Amândouă ne transformă în ființe sociale responsabile și valoroase”, spune Elisa Olteanu, Marketing Manager Ploiești Shopping City.

Mai multe detalii sunt disponibile atât pe site-ul Ploiești Shopping City, cât și pe pagina de Facebook.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor