logo
RNTV Live

Copiii din Prahova sunt invitaţi sâmbătă la clubul lui Rontzy

Clubul lui Rontzy_980x450px
Raluca Eparu

Sambata, 10 septembrie 2016 de la ora 15, copiii din judetul Prahova sunt invitati în parcarea Ploiesti Shopping City pentru a participa la evenimentul de inaugurare a unui proiect unic in regiune: lansarea Clubului lui Rontzy. Personaje ca  Mary Poppins, ursul Baloo,  papusile Lalaloopsy, Hannah Montana, Merida si veselii Minions, adica de unele dintre cele mai indragite personaje ale Teatrului Ancuta din Ploiesti îi vor introduce pe micuţii cu vârste între 5 şi 12 ani în lumea lui Rontzi, cel mai simpatic veveriţoi din tot judeţul. Mascota le-a pregatit micilor invitati o multime de activitati: sesiuni de breakdance, beatbox si acrobatii, alaturi de momente speciale pregatite de majorete. Si, pentru ca de la cel mai tare party se pleaca mereu cu amintiri frumoase, cei mici vor primi cadouri cu care sa isi inceapa o noua colectie: surprizele lui Rontzy! Accesul este gratuit!

Clubul lui Rontzy este o platforma educativa, adresata copiilor cu varste intre 5 si 12 ani, din judetul Prahova, care va oferi in fiecare luna o multitudine de activitati instructive si distractive, precum petrecerea timpului liber alaturi de mascota clubului si personajele lor preferate sau seminarii interactive, pe diferite teme, cu participare gratuita. Totodata, membrii clubului vor beneficia de reduceri speciale in magazinele preferate sau la diferite cursuri si activitati adresate celor mici; de cadouri de bun-venit in club si de oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate unita, in care se comunica rapid si constant.

Inscrierea in Clubul lui Rontzy se face prin completarea unui formular disponibil atat la evenimentul de lansare, la standul Rontzy, cat si la Biroul de Informatii din Ploiesti Shopping City pe tot parcursul anului.

Numele clubului vine de la simpatica mascota, Rontzy sau, pe numele sau complet, Rontzy Rontzila Rontzilescu. Rontzy, cel mai simpatic veveritoi din judet, soseste la Ploiesti Shopping City in calitate de Director de Distractie, Creatie si Agitatie in cadrul Clubului lui Rontzy. Cunoscut ca fiind foarte priceput in interactiunea cu copiii, Rontzy are capacitatea de a-i face sa rada fara oprire si de a-i invata lucruri interesante. Pentru a se putea convinge de acest lucru, simpatica mascota ii asteapta pe prichindeii plini de energie la petrecerea de lansare a clubului sau, primul eveniment din seria de intalniri pe care Rontzy le va organiza special pentru ei.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor