logo
RNTV Live

Reabilitarea celor două pasaje subterane din Bariera București, la mâna Ministerului Dezvoltării/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Reabilitarea celor două pasaje subterane din Bariera București, la mâna Ministerului Dezvoltării

Reabilitarea celor două pasaje subterane din Bariera București  se află în prezent la mâna Ministerului Dezvoltării. Potrivit primarului Andrei Volosevici, municipalitatea a depus proiectul de investiții la Ministerul Dezvoltării pentru a fi finanțat prin programul Anghel Saligny. Acum Primăria Ploiești nu are decât de așteptat ca ministerul să aloce fondurile necesare pentru reabilitarea celor două pasaje,

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a anunțat  că municipalitatea a depus la Ministerul Dezvoltării proiectul pentru reabilitarea celor două pasaje subterane din Bariera București pentru a fi finanțat prin programul Anghel Saligny.

Cu toate acestea, în prezent, municipalitatea nu poate face altceva decât să aștepte un răspuns de la Ministerul Dezvoltării. Șeful executivului ploieștean nu poate anticipa când  aceste proiecte vor fi și finanțate.

Totodată, prin programul Anghel Saligny, Primăria Ploiești speră să obțină fonduri și pentru  modernizare Bulevardului Independenţei, tronson cuprins între sensul giratoriu Gara de Sud și strada Gheorghe Lazăr. Potrivit cererilor de finanțare, valoarea totală a investiției pentru cele două pasaje subterane este de  7.875.000 lei. În ceea ce privește modernizarea Bulevardului Independenței, investițiile se ridică la suma de aproximativ 15.112.000 lei.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor