logo
RNTV Live

VACANȚE, LA PREȚ REDUS

Daniel

Vacanța de iarnă abia a trecut, iar unii prahoveni sunt din nou cu gândul la concediu. Așa că luna aceasta sunt cu ochii pe ofertele timpurii. Mai ales că pot beneficia și de reduceri considerabile pentru rezervările anticipate.

Cine își cumpără acum un sejur pentru vară sau chiar mai devreme profită de reduceri ce pornesc de la 20 – 25% și pot ajunge chiar și la 60%. Agențiile de turism îi așteaptă pe clienți cu oferte de vacanțe la munte sau la mare, în țară sau în străinătate.

Nu doar vacanțele din sezonul estival se programează acum. Au apărut oferte și pentru sărbătorirea Zilei Îndrăgostiților, Zilei Femeii, Paștelui sau pentru minivacanțele de Rusalii, Sfânta Maria și Ziua Națională a României.

La nivel national, cele mai căutate destinații pentru următoarele vacanțe sunt stațiunile balneoclimaterice Băile Felix, Băile Herculane, Căciulata.

Printre cele mai ieftine vacanțe în afara țării care se pot achiziționa acum sunt sejururile de trei nopți în Italia, Spania, Cipru, Atena, Praga sau Istanbul ale căror prețuri sunt de 250-300 de euro de persoană. La polul opus sunt vacanțele în țările exotice. Tarifele unui sejur între 5 și 7 nopți în Mauritius, Mexic, Tailanda, Cancun pornesc de la 1200 – 1500 de euro pentru o persoană. În preferințele prahovenilor a apărut o nouă destinație exotică și anume capitala statului Oman – Salalah.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor