logo
RNTV Live

Războiul apei calde continuă. Consiliul Județean Prahova nu a adoptat o hotărâre de Consiliu pentru trecerea CET Brazi în patrimoniul Municipiul Ploiești

întrerupăeră furnizare apă calda si caldură
Mihai Constantinescu

Războiul apei calde continuă. Consiliul Județean Prahova nu a adoptat o hotărâre de Consiliu pentru trecerea CET Brazi în patrimoniul Municipiul Ploiești.

Reprezentanții Primariei Ploiești anunță că nici astăzi nu s-a putut ține ședința AGA a ADI Termo Prahova. Nici unul din cei 4 reprezentanți ai Consiliului Județean Prahova nu a fost prezent – Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova și al ADI Termo Prahova, Dorin Ilian Leţea, director general Hidro Prahova,  Alina Georgiana Tinca, director la Direcția Juridică a Consiliul Județean Prahova,  Valentin Stelian Gheorghe, consilier Direcția Economică a Consiliului Județean Prahova.

Războiul apei calde

Totodată, Consiliul Județean Prahova nu a adoptat o hotărâre de Consiliu pentru trecerea CET Brazi în patrimoniul  Municipiul Ploiești.

De asemenea, municipiul Ploiești continuă procedura de înființare a societății Termo Ploiești S.R.L., toate documentele necesare înființării societății respective, aduse astăzi la primărie, au fost semnate.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

sursa comunicat de presă Primăria Ploiești

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor