logo
RNTV Live

Andrei Volosevici a dispus măsură nouă pentru prevenirea răspândirii Covid-19

andrei volosevici
Mihai Constantinescu

Andrei Liviu Volosevici, a dispus o nouă măsură de prevenire a îmbolnăvirii cu COVID-19 în rândul angajaților administrației publice locale.

Astfel, având în vedere prelungirea stării de alertă la nivel național și în conformitate cu prevederile legale în vigoare, personalul din cadrul fiecărei structuri a municipalității ploieștene funcționează, începând de ieri, în program de 2 săptămâni prezență la serviciu și 2 săptămâni muncă la domiciliu.

Potrivit noii reguli, funcționarii publici de conducere din cadrul autorității publice ploieștene răspund pentru organizarea activității structurii pe care o conduc, precum și de repartizarea atribuțiilor și lucrărilor, iar fiecare salariat răspunde de îndeplinirea atribuțiilor.

Am dispus aceste măsuri pentru a se asigura continuitatea activității la nivelul municipalității ploieștene. Totodată, este necesar să respectăm cu toții regulile de combatere a infectării cu noul coronavirus. Activitatea noastră trebuie să continue în parametri normali, în condiții de siguranță, atât pentru salariații Primăriei Municipiului Ploiești, cât și pentru cetățeni”, a declarat în acest context  primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/accident-rutier-intre-doua…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/sars-cov-2-2/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/gropile-din-carosabil/?

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/test-rapid-de-depistare-a-sars…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor