logo
RNTV Live

Ray Stevenson, din filmele „Roma” și „Thor” a murit, acesta avea 58 de ani

Ray Stevenson
Constantin Corina

Ray Stevenson, care l-a interpretat pe ticălosul guvernator britanic în „RRR”, un războinic asgardian din filmele „Thor” și un membru al Legiunii a 13-a în „Roma” de la HBO, a murit de la vârsta de 58 de ani.

Reprezentanții Stevenson au declarat pentru Associated Press că a murit duminică, dar nu avea alte detalii de împărtășit luni.

Stevenson s-a născut în Lisburn, Irlanda de Nord, în 1964. După ce a urmat cursurile Bristol Old Vic Theatre School și ani de muncă în televiziunea britanică, și-a făcut debutul în film în filmul lui Paul Greengrass din 1998 „The Theory of Flight”. În 2004, a apărut în filmul lui Antoine Fuqua „King Arthur” ca un cavaler al mesei rotunde și câțiva ani mai târziu a jucat rolul principal în adaptarea pre-Disney Marvel „Punisher: War Zone”.

Stevenson a mai lucrat la voce în „Star Wars Rebels” și „The Clone Wars”, în rolul lui Gar Saxon, și are un rol în viitorul serial live-action din Star Wars „Ahsoka”, în care joacă rolul unui tip rău, Baylan Skoll. Sezonul de opt episoade este așteptat pe Disney+ în august.

Stevenson a spus că idolii săi actori au fost „Ce ca Lee Marvin (și) Gene Hackman”. „Niciodată o performanță proastă, și curajos și neînfricat în acest calibru”, a spus Stevenson. „Nu a fost niciodată bărbatul de conducere tânăr și fierbinte; erau bărbați cu care mă puteam identifica.”

Stevenson are trei fii cu antropologul italian Elisabetta Caraccia, pe care a cunoscut-o în timp ce lucra la „Roma”.

Sursă: apnews.com

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor