logo
RNTV Live

Zilele Culturii la Buşteni, ediţia a X-a. Vasile Şeicaru, moment de senzaţie

Zilele Culturii la Buşteni A X-a ediţie a maratonului cultural de la Buşteni/ sursă foto Folk de România
Mihai Constantinescu

A X-a ediţie a maratonului cultural de la Buşteni. Momente de aur cu Vasile Şeicaru

Zilele Culturii la Buşteni, ediţia a X-a, s-a dovedit un real succes. În cadrul maratonului cultural unic de pe Valea Prahovei, participanţii s-au putut bucura de o serie de piese de teatru și muzica, expozitii si spectacole interactive pentru copii.

Pe 21 august 2017, s-a  desfăşurat concursul din cadrul Festivalului de folclor „Magia Sfinxului. O zi mai târziu a avut loc o întâlnire cu muzica folk în cadrul concertului „Şi nişte munţi sunt între noi“, susţinut de Vasile Şeicaru.

Miercuri, 23 august 2017, Corina Răducan şi Eugen Dumitrescu (componenţi ai formaţiei Klavier Art) au interpretat la pian  transcripţii în ritm de jazz ale unor lucrări din creaţia lui George Enescu, György Ligeti, Johannes Brahms, Edvard Grieg şi George Gershwin, în cadrul recitalului „Clasic meet jazz”.


Zilele Culturii la Buşteni s-au încheiat cu ediţia a V-a a Festivalului de Muzică Pop pentru Copii şi Adolescenţi „Sfinxul de aur”.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor