logo
RNTV Live

Andrei Volosevici,apel către cetăţeni după ce rata de infectare cu COVID-19 s-a dublat. Supermaketurile, în vizor

sursa foto Adevarul.ro
Mihai Constantinescu

Andrei Volosevici face apel către cetăţeni să respecte măsurile de protecţie cu strcteţe. Din nefericire, rata de infectare cu COVID-19 s-a dublat.

“Din păcate, într-o săptămână, procentul de infectare cu COVID 19, la nivelul municipiului Ploiești, s-a dublat de la 3.1 – săptămâna trecută, la 6,15 – astăzi(n.r. ieri). La nivelul administrației publice locale, depunem toate eforturile pentru crearea condițiilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Prioritară, pentru mine, este sănătatea ploieștenilor. Ca să reușim să trecem cu bine peste aceste încercări trebuie ca efortul nostru să fie comun. Cu toate acestea, nu trebuie să intrăm în panică. Fac apel la fiecare dintre dumnevoastră să respecte măsurile stabilite de autorități pentru prevenirea infectării: purtați masca, dezinfectați-vă des mâinile, evitați zonele aglomerate, respectați distanțarea fizică!“, a spus primarul.

Supermarketurile vor atent monitorizate

Am avut o discuție cu prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, cu președintele Consiliului Județean, Iulian Dumitrescu, și conducerea IPJ Prahova în urma căreia am stabilit să se desfășoare activități intense de monitorizare a modului în care se aplică măsurile de protecție împotriva răspândirii COVID în supermarketurile din Ploiești! Suntem foarte fermi în aplicarea deciziilor, absolut necesare pentru a ne proteja sănătatea! Respectați, vă rog, măsurile de protecție sanitară și distanțare socială pentru a putea depăși cât mai repede situația grea în care ne aflăm! a mai spsu Volosevici.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/imagini-cutremuratoare-cu…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor