logo
RNTV Live

Răspuns dur și la obiect al Ramonei Farcău la adresa lui Răchită!

40887_110228849039877_2087388_n
Cristian Anghelescu

După lecturarea editorialului publicat în acestă dimineață (www.republikanews.ro/farcone-stop-joc/), handbalista Ramona Farcău s-a arătat indignată de declarația lui Valeriu Răchită, un fost sportiv. Acesta se arătase indignat de “modalitatea aleasă de Farcău pentru a ieși din scenă”. Iar sportiva, care tocmai s-a despărțit de CSM, a reacționat în stilu-i nonconformist, punându-l la punct pe consilierul cu probleme de sport al primarului Adrian Dobre:

“În primul rând sunt surprinsă de declarația domnului Răchită, cel care s-a arătat dezamăgit că am refuzat să continui să mă pregătesc în condiții nefavorabile performanței, cu oameni care nu își asumă nimic! După aproape 5 luni de zile, în care bănuiesc că orice om cu bune intenții ar fi rezolvat o astfel de situație, am ales să joc handbal în continuare, nu să stau pe holurile primăriei sau ale clubului în așteptarea soluționării acestei cauze, complet absurdă! În loc să se arate dezamăgiți, domnii care conduc destinele sportului ploieștean ar fi mai bine – ca după aproape 5 luni de colaps financiar – să înceapă cu adevărat să rezolve situația, întrucât cu vorbe și promisiuni nu câștigi medalii! Pe de altă parte, clubul a fost informat cu privire la faptul că voi deveni jucătoare liberă, așa cum se va întâmpla și cu alte colege dacă situația nu se rezolva, și totuși nu au întreprins niciun demers! În tot acest timp nu m-a contactat nimeni pentru a încerca să găsim un numitor comun! Așa că domnul Răchită, care sunt convinsă că și-a încasat drepturile financiare în ultimele 5 luni, ar trebui să fie dezamăgit de cei care conduc sportul ploieștean, nu de sportivii cărora nu li se oferă condiții de performanță! Cu asemenea atitudine din partea conducătorilor, există riscul ca la Ploiești să nu mai vină niciodată sportivi de calibru! Cu sinceritate, sper să se rezolve situația la acest club! E păcat să rămână orașul fără sport de calitate și fără modele pentru copiii care își doresc să practice un sport!” a conchis Farcău.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor