logo
RNTV Live

Petrolul vrea să treacă de la asociație sportivă la club sportiv!

juristul-bogdan-filcea-da-asigurari-ajf-prahova-functioneaza-legal
Cristian Anghelescu

În dorința reorganizării cât mai rapide și mai eficiente la nivelul următor al performanței, conducătorii structurii “AS Petrolul 52” au gândit o strategie potrivit căreia noua denumire a entității sportive să fie „CS Petrolul 52”.

Iată ce a declarat, extrem de lapidar, Bogdan Filcea (foto), jurist plătit de AJF, specialist care se ocupă și de această speță, întrebat fiind despre diferența dintre Asociație Sportivă și Club Sportiv:

“Asociația sportivă trăiește pe contract de societate în timp ce clubul sportiv este o entitate cu personalitate juridică, aceasta ar fi diferența! Ambele sunt structuri sportive! Vorbim despre o asociație care mâine are un termen în instanță. Nimic nu este câștigat, nu se poate discuta prea mult la acest moment. Poate după ziua de mâine!” a declarat juristul Bogdan Filcea pentru RepublikNews.

În fapt, răspunsul care interesa opinia publică era altul, el fiind oferit de către Silviu Crângașu, președintele AJF Prahova: “Diferența este că rămânând asociație sportivă, nu există posibilitatea să evoluezi în competițiile naționale. Mai pe scurt, clubul sportiv poate fi afiliat la federația națională de specialitate, recte Federația Română de Fotbal!” a conchis Crângașu.

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor