logo
RNTV Live

Rămâne închisă salina Praid

reprez-11
Theo Tănăsescu

Până pe data de 31 iulie salina Praid va rămâne închisă din cauza infiltraţiei cu apă și nămol care a avut loc sâmbătă și a afectat galeria de acces în baza de tratament.

Pe pagina de Facebook a Salinei Praid se precizează că baza de tratament rămâne închisă „din cauze tehnice”.

În cursul zilei de 23 iulie a apărut o inflitraţie mai abundentă cu apă şi nămol în galeria de coastă, prin care intră autobuzele în subteran, motiv pentru care a fost oprit accesul în salină.

De asemenea, turiştii aflaţi în subteran au ieşit la suprafaţă, fără să se înregistreze probleme deosebite.

Directorul tehnic al Salinei Praid, Sebestyen Jozsef, a declarat, pentru Agerpres, că în cursul zilei de joi este aşteptată sosirea unei echipe specializate care, folosind o tehnică specială, va încerca să oprească infiltraţia apei.

El a subliniat că au avut loc mai multe întruniri cu proiectanţi şi specialişti de la Bucureşti şi speră ca această procedură identificată să rezolve problema.

„Încercăm să rezolvăm situaţia, dar ne depăşeşte pe noi, e nevoie de o echipă specială”, a spus Sebestyen Jozsef.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Salina Praid rămâne închisă până în 31 iulie, după infiltraţia din zona galeriei de acces (g4media.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor