logo
RNTV Live

CA contestat în instanță, abuz fără precedent/ EXCLUSIV

SGU în atenţia presei locale şi naţionale
Oana Stoica

Directorul SGU a fost dat afară de CA?

Șoc printre angajații SGU Ploiești care au citit astăzi pe site-ul societății ce decizie a luat Consiliul de Administrație cu privire la directorul Donald Constantin.

Conform documentului oficial, membrii CA-ului contestat de toată lumea, au pus mâna pe societate. Ei au decis astăzi, 1 august, în urma evaluarilor, incetarea contractului de mandat al directorului general al SGU, Donald Constantin.

Membrii CA, în frunte cu și mai contestatul președinte Ionuț Crețu, au justificat decizia astfel :

”Am constatat managementul defectuos al directorului general Donald Constantin, în îndeplinirea contractului de mandat, cu prejudicierea societății. În termen de 30 de zile contractul încetează de drept”

Citește aici documentul oficial : http://sguploiesti.ro/?p=1406

Citește și : https://portal.republikanews.ro/membru-ca-contestat/

”Voi veni cu nume și cu dovezi concrete”

Contactat telefonic, directorul SGU, Donald Constantin, a declarat pentru republikanews :

”Am aflat și eu decizia luată astăzi de Consiliul de Administrație, într-o ședință neanunțată. Un CA contestat de toată lumea, inclusiv în instanță. Se pare că totul a pornit de la faptul că ieri am dispus verificarea panotajului și a construcțiilor ilegale din municipiu, aflate pe spațiile verzi din oraș. Sunt în concediu acum, dar promit că voi veni cu nume și cu dovezi concrete care vor demonstra cine este în spatele acestui linșaj”.

 

Citește detalii despre scandalul din interiorul SGU : https://portal.republikanews.ro/filmul-scandalului-de-la-sgu-trecut-la-genul-comedie-anonima-directorilor-pentru-ziarele-locale/

CITEŞTE DESPRE IONUŢ CREŢU AICI https://portal.republikanews.ro/acuzatii-grave-presedinte-ca/

 

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor