logo
RNTV Live

Rafinăria Petrotel-Lukoil, în dialog deschis cu autoritățile locale și județene. Este al doilea pe anul 2018

dialog public 3
Mihai Constantinescu

Rafinăria Petrotel-Lukoil, în dialog deschis cu autoritățile locale și județene. Este al doilea pe anul 2018

Investitorul rus și-a propus să aibă întâlniri cu reprezentanții autorităților publice pentru a afla de la aceștia care sunt proiectele de interes major în care rafinăria s-ar putea implica.

Rafinăria Petrotel-Lukoil este un partener activ al Primăriei Ploieşti atunci când vine vorba de programe sociale, sponsorizând sau realizând direct mai multe locuri de joacă în municipiu.

Astăzi la sediul CCI Prahova, reprezentanții companiei Lukoil  au organizat un dialog public cu autoritățile locale și județene, al doilea pe anul 2018.

Printre participanții la eveniment au fost și reprezentanți de la Clubul Rotary, Colegiul “Carmen Sylva”, UPG Ploiești, Muzeul Județean de Stiințele Naturii Prahova, Infomediu eu,  Asociația persoanelor cu handicap Prahova.

În cadrul evenimentului de astăzi a fost prezentat și noului director general al Rafinăriei Petrotel-Lukoil, în persoana lui Aleksei Kovalenko.

“Pentru Camera de Comerț și Industrie Prahova este o întâlnire importantă. Este una dintre companiile de vârf din județul nostru. Are o nouă conducere.care dorește să-și expună programul pe care îl va implementa cu această ocazie. Compania Lukoil este una dintre cele mai importante din județul Prahova..Este compania cu cea mai mare cifră de afaceri din județul Prahova în domeniul industrial”, a declarat președintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu.

“Dialogul pur și simplu este comunicare pe toate nivelele. Comunicare deschisă cu toti partenerii noștri, comunicare cu autoritățle locale, regionale, naționale. Cel mai important mesaj pentru conducerea județului și pentru cetățeni este: comunicare nu de dragul artei sau de lozincă, ci comunicare pentru oameni. Să facem lucrurile să meargă împreună și să promovăm și această cultură- cultura rusă, ca relațiile româno -ruse să se recontruiască”, a declarat directorul  Comunicare Petrotel-Lukoil, Dana Dănulescu.

Anul viitor, compania împlinește 115 ani de tradiție și istorie.

Unul dintre cele mai importante proiecte propuse pentru 2019 este modernizarea instalației de cocsare, care va reduce la zero emisiile.

Investiția are o valoare de 71,8 milioane de dolari.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor